teamet

Pål.png

Pål Sylwester Witczak

Sivilarkitekt MNAL

Pål ble uteksaminert fra Norges Teknisk-Naturvitenskapelige Universitet (NTNU) i 2001. Han har flere års yrkeserfaring innen stedsforming, komplekse bygg, mindre bygg, samt interiør, og har gjennom årene samlet verdifull erfaring i arbeid for, og i samarbeid med, flere nasjonalt og internasjonalt anerkjente arkitekter. I 2010 etablerte Pål Adaptiv Arkitektur AS, et arkitektkontor med lokal forankring i Vest-Telemark.

Kontakt
psw@adaptivark.no

 
Marina 2.png

Marina Toufexi

Master i Arkitektur MNAL

Marina ble uteksaminert fra Det Tekniske Universitetet i Athen i 2014.
I løpet av studietiden gjnnomførte hun også et års utvekslingsprogram ved Arkitekt- og Designhøgskolen i Oslo (AHO). Hun har flere års yrkeserfaring som prosjekterende arkitekt i Norge. Marina er bosatt i Seljord, og har vært ansatt i Adaptiv Arkitektur siden 2016.

Kontakt
mt@adaptivark.no

 
Juan.png

Juan Pastor Planas

Master i Arkitektur og Urbanisme MNAL

Juan ble uteksaminert fra Politecnica de Catalunya i Barcelona i 2013.
I løpet av studietiden gjennomførte han også et års utvekslingsprogram ved Arkitekt- og Designhøgskolen i Oslo (AHO). Juan har flere års fulltids yrkeserfaring som prosjektarkitekt i Norge. Han er bosatt i Seljord, og har vært en del av Adaptiv Arkitektur-teamet siden januar 2017.

Kontakt
jpp@adaptivark.no

 
Tuva.png

Tuva Marie J. Verpe

Master i Arkitektur MNAL

Tuva ble uteksaminert fra Norges Teknisk-Naturvitenskapelige Universitet (NTNU) i 2019, og er med dette det nyeste tilføyelsen i Adaptiv Arkitektur-teamet. Hun er bosatt i Bø, og har vært ansatt siden august 2019.

Kontakt
tmv@adaptivark.no

 
Gyry.png

Gyry nystog

Interiørdesigner

Gyry har studert kunst og design på Høgskolen i Oslo (i dag OsloMet), og er utdannet interiørdesigner ved Dekoratørfagskolen på Strømmen. Hun er også faglært møbelsnekker med svennebrev. Hun er bosatt på Rauland, og har vært ansatt i Adaptiv Arkitektur siden august 2018.

Kontakt
gn@adaptivark.no

 
Alvin1.jpg

Alvin

Kontorhund

Alvin er en svært menneskekjær dansk-svensk gårdshund. Hans største ambisjon er å skape et mer livlig og lekent arbeidsmiljø.

Kontakt
logremedhalen@adaptivark.no

 

 

Tidligere ansatte

Urszula Malgorzata Ogorek

Sivilarkitekt MNAL

Knut Skrede

Praktikant